Thursday, July 10, 2014

Move on.






Kita kena belajar untuk buang segala kenangan yang menyakitkan diri 
kita. Dan, bergerak ke hadapan tanpa menoleh ke belakang. 
Tak kira sukar macam mana sekali pun.

Betul, kan?

15 comments:

  1. betol tu. move on! sepayah mane kite cuba lupakn kenangan tuu. kenangan tuu tetap muncul. tabahlah wahai haty =)

    ReplyDelete
  2. Betul..betul tu sis... akak sokong...hehe..move on OK :)

    ReplyDelete
  3. yeap! betul tu kak. move on! lupakan saje yang lepas, fokuskan kepada yang hadapan. ^__^

    ReplyDelete
  4. betol tu..jangan dikenang benda yang dah berlalu..btw balas klik iklan 3x :)

    ReplyDelete
  5. Yup . lupakan semua kenangan tu cipta kenangan sweet yang baru . Lupakan segala yang menyakitkan supaya sinar kebahagian tu boleh muncul . =))

    ReplyDelete
  6. Betul dear :) Past is past..looking forward, dan jangan penah menoleh :) U can do it..chaiyok2! :)

    ReplyDelete
  7. tinggalkan kenangan.
    ambil pengalaman.
    biar jadi pedoman.
    untuk masa hadapan.

    ReplyDelete
  8. yep2..lupe kan yg sedih2 tu..jadi kan sebagai pengajaran dalam hidup kita k...

    ReplyDelete
  9. Life must go on, benda yang dah lepas jangan dikenang kan :)

    ReplyDelete
  10. senang cakap tapi agak sukar nak buat.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  11. Susah jugak sebenarnya... hati kena kuat!!!

    ReplyDelete

Kalau kau rasa entri ni best, sila tinggalkan komen.